Nadstandartní služby pro všechny

Ochutnávky čajů

Slovácká lékárna pro vás každý den kromě jiného připravuje i ochutnávku mnohých výtečných a zdraví prospěšných čajů, které si po vyzkoušení samozřejmě můžete u nás i zakoupit, abyste si jejich chuť mohli vychutnat i v pohodlí vašeho domova.

Číst dál...

Dětský koutek

Když míříte do Slovácké lékárny, nemusíte nechat své ratolesti doma. Vezměte je s sebou a nechte je vyřádit se v našem dětském koutku, který je zabaví oblíbenými pohádkami, knížkami či hračkami. Kromě toho u nás dostanete ke koupi všechno pro jejich zdraví.

Číst dál...

Dárkové balení a dárkové poukazy

Slovácká lékárna vám pomůže potěšit i vaše nejbližší. Vaše dárky vám vždy rádi zdarma hezky zabalíme. U nás si můžete zabezpečit také dárkové poukazy a darovat vašim nejbližším to nejpodstatnější - zdraví.

Číst dál...

Lékárničky do provozoven

Pomůžeme i vašemu byznysu. Ve Slovácké lékárně vám sestavíme lékárničku, přesně pro potřeby vašeho pracoviště, abyste si s tím nemuseli dělat hlavu a zároveň jste dodrželi vaší zákonnou povinnost.

Číst dál...

Odběr léků

Správné zpracování prošlých léků je velmi podstatné vzhledem k životnímu prostředí. U nás můžete tyto léky bezplatně odevzdat a zachovat se vůči naší Zemi zodpovědně.

Další informace…

Měření krevního tlaku

Protože vaše zdraví je pro nás to nejpodstatnější, můžete k nám kdykoliv přijít na preventivní měření krevního tlaku, které vždy vykonává odborný personál a navíc je úplně zdarma.

Číst dál...

Odběr aktualit na e-mail

Přijímáme tyto platební karty a poukazy

MasterCardMaestroVisaVisa ElectronAmerican ExpressDiners Club InternationalFlexi PassVital PassDárkový PassUnišekUnišek+CadhocTicket ServiceTicket MultiTicket Medica