Dárkové balení a dárkové poukazy

Slovácká lékárna vám pomůže potěšit i vaše nejbližší. Vaše dárky vám vždy rádi zdarma hezky zabalíme. U nás si můžete zabezpečit také dárkové poukazy a darovat vašim nejbližším to nejpodstatnější - zdraví.

Dárkové balení

Někdy se vám může stát, že spěcháte, nestíháte, že kupujete dárek na poslední chvíli, anebo si jej prostě jen přejete mít dokonale zabalený.

Právě pro vás má Slovácká lékárna jednoduché řešení.

Veškeré zboží, které u nás zakoupíte, vám na vaše požádání rádi a hlavně zcela zdarma dárkově zabalíme, ať už se jedná o dárek k svátku, narozeninám, Vánocům, nebo jen tak pro radost.

Dárkové poukázky

Pokud se vám na otázku, co si Vaše babička, dědeček, maminka, tatínek přejí ke svátku, narozeninám, Vánocům, obvykle dostane odpovědi, že nic nepotřebují, že už všechno mají, že si s nimi nemáte dělat starosti, ale vy je i přesto chcete nějak obdarovat a ukázat jim, že vám na nich záleží, ale při nejlepší vůli vás nic nenapadá, nezoufejte.

Máme pro vás dárkové poukázky Slovácké lékárny.

Dá se jimi zaplatit veškeré zboží z našeho sortimentu, které si u nás obdarovaný zakoupí na volný prodej. A aby toho nebylo málo, mohou poukázkami uhradit také doplatky na léky na receptu, což jistě ocení nejen senioři.

Dárkové poukázky nabízíme v hodnotě 100 Kč, 200 Kč, 300 Kč, 500 Kč a 1000 Kč a jsou platné jeden rok od jejich zakoupení.

Odběr aktualit na e-mail

Přijímáme tyto platební karty a poukazy

MasterCardMaestroVisaVisa ElectronAmerican ExpressDiners Club InternationalFlexi PassVital PassDárkový PassUnišekUnišek+CadhocTicket ServiceTicket MultiTicket Medica