Zdravotnické přístroje

Naše lékárna nabízí tonometry (tlakoměry) od renomovaných výrobců Hartmann (tlakoměry Tensoval) a Omron, a to jak zápěsťové, tak i pažní, včetně dostupného příslušenství:

Tonometry

• manžety různých velikostí (klasická, široká, univerzální, dětská)

• adaptéry do elektrické sítě

• USB příslušenství k propojení tlakoměru s počítačem

Samozřejmostí je také servis tonometrů v rámci záruční doby.

Glukometry

Na českém trhu se v současné době nachází velké množství přístrojů pro měření krevního cukru od nejrůznějších výrobců. Slovácká lékárna je obvykle schopná vámi vybraný glukometr objednat do druhého dne včetně jeho příslušenství (jehly, testovací proužky). Přímo skladem na lékárně máme glukometr Glucolab, který je dle našeho názoru velmi výhodný co do poměru cena/kvalita. Balení glukometru Glucolab obsahuje kromě vlastního přístroje také 25 ks testovacích proužků a 25 ks lancet.

Teploměry

Teploměr by měl být nezbytnou součástí každé lékárničky. Nabízíme širokou škálu teploměrů, a to jak těch základních digitálních vhodných zejména pro dospělé a větší děti, tak i teploměrů s označením rapid (tzv. rychloběžka zaručující rychlé změření teploty obvykle do 10 sekund při měření v konečníku), teploměrů s označením flex (teploměrů s ohebnou špičkou k minimalizaci poranění konečníku) a teploměrů kombinujících obě předešlé varianty s označením rapid flex.

Největší novinkou na trhu jsou teploměry infračervené pro měření na čele anebo v uchu (Hartmann Thermoval Duo Scan) a teploměry zcela bezkontaktní (Cemio Metric 308 Smart), kterými se dá měřit jak tělesná teplota, tak i teplota předmětů (např. voda ve vaničce).

Odběr aktualit na e-mail

Přijímáme tyto platební karty a poukazy

MasterCardMaestroVisaVisa ElectronAmerican ExpressDiners Club InternationalFlexi PassVital PassDárkový PassUnišekUnišek+CadhocTicket ServiceTicket MultiTicket Medica