Ochutnávky čajů

Slovácká lékárna pro vás každý den kromě jiného připravuje i ochutnávku mnohých výtečných a zdraví prospěšných čajů, které si po vyzkoušení samozřejmě můžete u nás i zakoupit, abyste si jejich chuť mohli vychutnat i v pohodlí vašeho domova.

Protože ve Slovácké lékárně myslíme především na vaše zdraví a zároveň nám velmi záleží, abyste se u nás cítili příjemně, každé ráno pro vás připravujeme konvici lahodného čaje k ochutnání, a to po celý rok zcela zdarma. Pití čaje je totiž prospěšné v každém ročním období. Skvěle se hodí jako chladivé osvěžení v letním horku i jako hřejivé pití v zimním měsících.

Díky velkému sortimentu čajů, které má naše lékárna na skladě, vám můžeme každý den připravit jiný druh. A pokud vám některý z čajů zachutná natolik, že jej musíte mít i doma, je možné si jej v naší lékárně zakoupit.

Mezi ty nejoblíbenější patří čaje značek Leros, Megafyt, Apotheke, Herbex, čaje bylináře Pavla Váni, Jančovy čaje, čaje Dr. Müller, dr. Popov, Teekanne, Ryor, Weleda, Herbata, Topvet, Fyopharma a další.

Pro rychlejší a snadnější přípravu jsou vhodnější čaje porcované. Pro toho, kdo za přípravou čaje vidí malý rituál, nabízíme čaje v sypané podobě.

V našem sortimentu nechybí jak čaje pravé (zelené, černé), tak ani čaje bylinné a ovocné. S výběrem vhodného čaje s ohledem na váš věk, zdravotní stav a užívané léky Vám ochotně pomůže náš proškolený personál.

Více informací o čajích, které Slovácká lékárna svým pacientům nabízí naleznete v sekci Čaje.

Odběr aktualit na e-mail

Přijímáme tyto platební karty a poukazy

MasterCardMaestroVisaVisa ElectronAmerican ExpressDiners Club InternationalFlexi PassVital PassDárkový PassUnišekUnišek+CadhocTicket ServiceTicket MultiTicket Medica